Gjuhë

Kontakt Rikoooo

Rikoooo.com
107 chemin port Gaillard du
31410 Noe
FRANCE

Keni harruar fjalëkalimin tuaj? Kliko këtu

Keni harruar emrin tuaj? Kliko këtu

Ne flasim vetëm frëngjisht dhe anglisht

E RËNDËSISHME para se të na kontaktoni, ju lutemi kontrolloni FAQ ne ndoshta kemi përgjigjur pyetjes tuaj. Për subjektet në lidhje me çështjet teknike me skedarët tanë ne nuk garantojmë asnjë përgjigje, megjithatë, ne bëjmë çmos t'i përgjigjemi kërkesave tuaja kur nuk jemi të mbingarkuar me punën. Mos harroni, ne presim më shumë se një mijë skedarë, ne nuk mund të ofrojmë një mbështetje për të gjithë ju, shansi juaj më i mirë është të kontaktoni autorët direkt.

Ne ju sugjerojmë të na kontaktoni përmes adresës sonë të postës elektronike webmaster@rikoooo.com veçanërisht nëse doni të na dërgoni bashkëlidhje. Mund të bisedoni edhe me ne nga Facebook https://m.me/RikooooSimu

SVP mettez une valeur pour "Saisissez votre nom:".

n'est pas une adresse e-mail Valide

Input pavlefshme

SVP mettez une valeur pour "objet du mesazh:".

SVP mettez une valeur pour "Saisissez votre mesazh:".

Ju duhet të pranoni kushtet tona

Captcha (numrat 6)
freskoj Input pavlefshme

Shkruajni 6 numrat që shihni nga imazhi