Gjuhë

Publikoni përmbajtjen tuaj në Rikoooo

shtyp Email

Ne vazhdimisht jemi duke kërkuar shtesa të reja për tu botuar në Rikoooo.com. Nëse jeni krijues i përmbajtjes së Simulatorëve të Fluturimit dhe jeni të gatshëm të ngarkoni krijimin tuaj në faqen tonë të internetit, mos hezitoni të na kontaktoni përmes të dërguarit në Facebook.

m.me/RikooooSimu
or
https://www.facebook.com/RikooooSimu/

Ju lutemi mbani mend që sistemi ynë i ngarkimit të përmbajtjeve funksionon ndryshe nga faqet e internetit të tjera. Të gjitha kërkesat kontrollohen me dorë nga ekipi ynë. Në fakt, kërkesa juaj duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:

  • Ju duhet të jeni krijuesi i shtesës që dëshironi të ngarkoni ose të keni marrë lejen nga krijuesi origjinal dhe të jeni në gjendje ta provoni atë.
  • Të gjitha automjetet duhet të jenë të plota, domethënë me tinguj, një kabinë virtuale dhe textures me rezolucion të mirë. Modelet e automjeteve, ndërtesave ose objekteve të tjera duhet të jenë koherente me realitetin.
  • Ju pranoni që përmbajtja juaj është e instaluar me instaluesin tonë automatik dhe nëse është e nevojshme modifikuar për t'u përshtatur në këtë format.

Ne rezervojmë të drejtën të refuzojmë kërkesën tuaj sipas kritereve tona të cilësisë. Sipas përkufizimit, Rikoooo është një uebfaqe që ofron përmbajtje me cilësi të lartë dhe operative.

Përparësitë e Rikoooo

- Përmbajtja juaj do të jetë e disponueshme për një audiencë të madhe dhe do të fitojë shikueshmëri.
- Faqja e internetit me përmbajtjen tuaj do të theksohet në Kërkimin Google dhe do të shfaqet në rezultatin e faqes së parë të Google (falë SEO tonë të shkëlqyeshme).
- Faqja e internetit që përmban përmbajtjen tuaj do të përkthehet në më shumë se 64 gjuhë.
- Instaluesi ynë i thjeshtë, i personalizueshëm dhe profesional automatik do të bëjë të gjithë punën për përdoruesit tuaj.
- Ne kujdesemi që të krijojmë faqen që do të presë përmbajtjen tuaj, me një përshkrim që përfshin të gjitha informacionet e nevojshme.
- Ju mund të merrni një pasqyrë mbi komentet e përdoruesit të Facebook përmes faqes sonë të internetit dhe t'u përgjigjeni atyre.

Mirënjohës ekipi Rikoooo.