Gjuhë

Çfarë është Rikoooo?

Email

Rikoooo.com është një Uebfaqe Franceze kushtuar simulimit të kompjuterave (në PC), e përqendruar kryesisht në programin Microsoft «Flight Simulator» dhe Lockheed Martin «Prepar3D», Me disa elemente në lidhje me Hulumtimin Laminar«X-Plane'.

Ne ofrojmë mbi një mijë shkarkime të avionëve, aeroplanëve, helikopterëve dhe gliderave të të gjitha periudhave, si dhe skenare dhe shërbime të ndryshme, këto skedarë janë të pajisura me një instalues ​​automatik që do t'ju lejojë të instaloni të gjitha add-ons me një klik! Kjo metodë e thjeshtuar e instalimit do t'ju kursejë shumë kohë dhe do të na dallojë nga faqet e tjera të shkarkimit për simulator të fluturimit.

Ne zgjedhim, përmirësojmë dhe korrigjojmë me cilësi të madhe kujdesi add-ons. Të gjitha tona add-ons janë gati për t'u përdorur në imituesin tuaj të fluturimit. Shumica e skedarëve janë licencë falas, dhe vijnë nga burime të ndryshme në Web ose nga kontakti i drejtpërdrejtë me rrjetin tonë të madh të autorëve.