Basa
  • NEW ngundeur - Douglas C-117D FSX & P3D (a marvel murni!)
  • Virtualcol ATR 72 Series FSX & P3D
  • Lockheed Lodestar L-18 C-57 C-60A FSX & P3D
  • Wasta Boeing 727-31 FSX & P3D
Flash News: Wanna manggihan urang panganyarna tambihan-ons 100% cocog sareng Prepar3D v4? Tuturkeun tumbu ieu: Prepar3D v4 nambahkeun-ons

Nu 6 diundeur Payil Lolobana

A file random

  • Embraer OGE-120 Mega Pek FSX & P3D
    25-11-2017
    Embraer OGE-120 Mega Pek FSX & P3D Embraer OGE-120 Mega Pek FSX & P3D Embraer OGE-120 Mega Pek FSX & P3D Embraer OGE-120 Mega Pek FSX & P3D
    Unik tur pakét lengkep Embraer OGE-120 (model + kabina maya 2d panel + + sora pribadi + manual + checklists + rujukan + 34 repaints) a 30-korsi kembar-turboprop pesawat dijieun di nagara São Paul di Brazil. model ieu dijieun ku Eric Cantu, dirobah jadi format FSX asli ku Eagle Rotorcraft simulasi, éta ogé cocog sareng Prepar3D v4.This pa
  • Gran Canaria luar Sim-raksasa FSX & P3D
    13-12-2014
    Gran Canaria luar Sim-raksasa FSX & P3D Gran Canaria luar Sim-raksasa FSX & P3D Gran Canaria luar Sim-raksasa FSX & P3D Gran Canaria luar Sim-raksasa FSX & P3D
    Gran Canaria International airport - GCLP (Locally known as "Gando") is located in the middle of the east coast of Gran Canaria, about 20 minutes up the motorway to the city of Las Palmas and 40 minutes down the motorway to Puerto Rico. Gran Canaria (originally named Tamarán) forms part of the Canary Islands. The southern point of Gran Canaria is just 210 km from the coast of Africa, the weste
  • Atlas CheetahC FS2004
    30-08-2012
    Atlas CheetahC FS2004 Atlas CheetahC FS2004 Atlas CheetahC FS2004 Atlas CheetahC FS2004
    For the FSX version click here. The Atlas Cheetah is a fighter aircraft of the South African Air Force. It is a major upgrade of the Dassault Mirage III. Three different variants were created, the dual-seat Cheetah D, and the single-seat Cheetah E and Cheetah C. The Cheetah's have been retired and was replaced by Saab JAS-
  • Dassault Breguet Atlantik 1 Marine US FS2004
    26-10-2006
    Dassault Breguet Atlantik 1 Marine US FS2004 Dassault Breguet Atlantik 1 Marine US FS2004 Dassault Breguet Atlantik 1 Marine US FS2004 Dassault Breguet Atlantik 1 Marine US FS2004
    Dassault Breguet Atlantik 1 US Angkatan Laut jeung 5 textures + adat sounds.Breguet Br 1150 Atlantik nyaeta pesawat patroli maritim, dirancang ku Breguet Aviation jeung dihasilkeun ku SECBAT, hiji konstruksi Éropa Breguet Atlantik. Geus dipasarkan saprak 1971 ku Avions Marcel Dassault-Breguet Aviation (AMD-BA) jadi di 1990 Dassault Aviation. Ieu diwangun dina salinan 115 dina dua vérsi jeung op
  • POSKY Boeing 757-300 Thomas Cook FSX
    09-09-2010
    POSKY Boeing 757-300 Thomas Cook FSX POSKY Boeing 757-300 Thomas Cook FSX POSKY Boeing 757-300 Thomas Cook FSX POSKY Boeing 757-300 Thomas Cook FSX
    Boeing 757-300 lengkep pausahaan "Thomas Cook" jeung sora adat jeung 3D kabina (VC). model Visual kualitas luhur.

A kecap ngeunaan masarakat Rikoooo

komunitas urang geus tumuwuh dinten saatos dinten, Rikoooo boga kiwari 174,784 anggota nu kadaptar, Rikoooo jeung Birokrat di tambihan-ons moal bisa hatur nuhun cukup keur kapercayaan tur dipikaresep anjeun némbongkeun urang. Urang ngalakukeun pangalusna kami tetep pamasangan kami sarta berkas diropéa. Naon ngajadikeun urang béda ti loka simulasi hiber download sejenna nyaeta kualitas urang tambihan-ons jeung singularity tina jasa kami nyadiakeun haratis.

Ngarojong Website urang

langganan newsletter


Ngalanggan newsletter urang bisa otomatis dibéjakeun ku e-mail lamun urang tambahkeun atanapi update undeuran, éta pohara merenah jeung anjeun moal sono warta nanaon. Urang ngirim ngeunaan hiji e-mail sabulan.

e-mail anjeun tetep nedunan rahasia na moal disebarkeun ka pihak katilu mana wae.

Mitra urang

Croix rouge française
Notre partenaire Saitek
aerosoft
logo Microsoft
Tarmac
zonesamui
Basa