Basa

Ngaiklan dina Rikoooo.com

Rikoooo.com saprak 2005, nyaéta situs rujukan tina simulasi avionics di Perancis, jeung undeuran urang, masarakat urang jeung ngembang.

datang urang (116 000 / bulan jeung 13 juta pintonan kaca di 2011!) Dupi peminat ngeunaan simulator hiber, mindeng boga FSX, P3D, FS2004 jeung X-Tah kitu, loba di antarana nu "gamers teuas". Urang nawarkeun Anjeun kasempetan boga pisibilitas ngaliwatan pintonan hiji iklan. Miluan advertisers urang;

Google, Microsoft, Saitek, merangan Pilot ...

Format banner nu:

pariwara Anjeun dina bentuk hiji 468 ukuran banner ku piksel 60 atawa 728 ku 90 piksel, GIF, Lucu GIF, PNG, JPEG atawa animasi flash (max 100 kb). Anjeun nyadiakeun ku email (atawa via a link lamun geus hadir dina net nu).

format sampel ayeuna ditarima:

banner ukuran 468x60

banner ukuran 728x90


pintonan Banner:

Kana resi jeung konfirmasi tina order Anjeun, banner Anjeun bakal dipintonkeun dina kaca imah website urang, undeuran jeung wewengkon warta.


Ilustrasi tina placements:

Home kaca banner 468x60 piksel
top katuhu
bannerHome
Banner 728x90 piksel kaca Home Undeuran
Kategori jeung subkategori
bannerCategory

Banner 728x90 piksel kaca Undeuran
Listing payil
bannerListingFiles

Banner 728x90 piksel kaca Undeuran
file Description
bannerFileDescription


Urang ngagunakeun program professional pikeun ngatur pintonan spanduk Anjeun, jadi Anjeun bisa menta hiji pintonan banner Anjeun di kali tangtu poé (misalna 16h-19h) atawa ngawatesan pintonan ka nomor X kali per pamaké (pikeun ngawates pangulangan) , jeung leuwih. Hiji akun bakal dijieun jeung program urang dedicated ka advertisers pikeun ngidinan Anjeun pikeun ngawas kampanye anjeun.

hargas

Rikoooo.com nyaéta website pisan kualitatif, umumna, spanduk nu ditagih jeung CPM (Cost Per Mille) di 3.50 € net per rebu pintonan dina lokasi nu dipikahoyong. Anjeun mayar pikeun volume mintonkeun tina iklan Anjeun. Kauntungannana model ieu perenahna persis dina kanyataan yén lamun Rikoooo.com sampurna cocog target jeung talatah Anjeun terus ROI Anjeun (Return dina Investment) bakal alus teuing.

* Punten dicatet yén badag nyaéta order CPM Anjeun badag nyaéta pangurangan persentase Anjeun.

Taros Kami

Kana tatanan atawa pikeun ménta inpo nu leuwih lengkep ... mangga kontak urang via bentuk kontak atawa langsung ku email: alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.

d'avoir de la visibilité tara le biais d'affichage d'un encart publicitaire.
Basa