Basa
Wilujeung sumping, tatamu
ngaran nu maké: password: Émut abdi
×

ngeunaan Rikoooo

Sagala nu masalah Rikoooo

Penting pisan:
Forum Ieu Inggris wungkul. Pikeun Perancis Rikooo Forum, turutan link ieu: http: //www.rikoooo.com/fr/forum/

Hatur nuhun jeung Wilujeng sumping.
Urang ajak anggota anyar pikeun ngawanohkeun diri di dieu. Dibere nyaho antargugusna, ogé jeung babagi kapentingan Anjeun.

36 jejer 78 balesan
Re: Anggota Anyar
by luak
1 minggu 2 days ago
Geus sababaraha maneh balikan jeung input pikeun ngabagikeun?
Ulah jadi malu jeung leupaskeun urang catetan. Urang hoyong ngadangu ti anjeun jeung narékahan pikeun nyieun loka urang leuwih alus jeung leuwih pamaké friendly keur sémah sarta anggota kawas urang.

51 jejer 176 balesan
Pengumuman resmi ti Rikoooo jeung tim anak

1 jejer 7 balesan
×

Simulators hiber Sawala

Urang obrolan ngeunaan nanaon kira-kira urang simulators paporit hiber
Microsoft Flight Simulator 2020 (FS2020) mangrupikeun simulator hiber-gen anu salajengna sareng parantos legendaris ka Microsoft FSX. Ti pesawat leutik ka kapal udara, ti Amérika ka Antartika; anjeun tiasa ngapung di sakumna dunya dina pesawat paling realistis anu parantos dirarancang sacara jéntré.

Hayu urang ngobrol ngeunaan FS2020!

2 jejer 1 balesan
Re: FS 2020
by Nitrical
1 minggu 6 days ago
Wilujeng sumping Prepar3D pamaké

133 jejer 238 balesan
Re: Concorde Historical Pack
by PAUL1984
jam 22 24 minutes ago
wilujeung sumping FSX pamaké

268 jejer 607 balesan
anyar addons !!
by kénging
1 jam 22 minutes ago
pamaké FS2004 Wilujeng sumping

13 jejer 23 balesan
Pilatus pc-12 3d VC kasalahan fs9
by dedyfuadi
1 sataun 2 sababaraha bulan kapengker
Wilujeng sumping X-Plane pamaké

0 jejer 9 balesan
Re: X-Plane Tulung
by juan104
bulan 4 1 day ago
×

media

Bagikeun Potret layar simulator pangalusna sareng video Anjeun di dieu jeung urang.
Bagikeun Potret layar Anjeun dicokot dina simulator hiber di dieu jeung urang.

7 jejer 12 balesan
Ieu tempat masangkeun nu video nu dicandak di simulator hiber Anjeun, jadi kreatif. :)

22 jejer 16 balesan
×

hanggar Talk

Obrolan ngeunaan (ampir) nanaon, salami éta no ngobrol serius jeung teu cocog dina sub-panglawungan lianna.
Upami éta henteu pas ... Éta cocog ...

0 jejer 0 balesan no jejer
Naon anjeun dengekeun lamun ngalayang?

1 jejer 3 balesan
Afrika Kidul Virtual
by Lasarus
bulan 5 3 minggu ka tukang
Anjeun ngalayang ka tempat metot, atawa jeung hal metot dina simulator hiber anjeun? Saterusna, babagi eta jeung urang.


2 jejer 1 balesan
Tempat ieu ka obrolan ngeunaan aviation dunya nyata. Metot poto, video, fakta ...

25 jejer 51 balesan
Re: SUMBER SKY (Film lengkep)
by Kasey00
bulan 2 3 minggu ka tukang
×

simulators hiber Séjénna

Teundeun ka obrolan ngeunaan simulators hiber séjén sadia.
ngeunaan FlightGear (No jejer)

0 jejer 0 balesan no jejer
Digital merangan simulator WORLD

Merangan Digital simulator Dunya (DCS Dunya) nyaéta kaulinan bébas-to-muter medan perang digital, fokus dina simulasi tina pesawat militer.

1 jejer 0 balesan
Ukay BMS "ayeuna ngaran resmi Emod masarakat urang keur asli Ukay 4.0.

1 jejer 1 balesan
Total pamaké online: 18 anggota jeung 2328 sémah Online
Katerangan: Administrator loka global Moderator moderator ngalarang nu make tatamu
  • Total Messages: 1786 | Total Subjek: 561
  • Total Bagean: 5 | Total Kategori: 18
  • Dinten ieu Open: 2 | Kamari Terbuka: 3
  • Dinten ieu Total Jawab: 4 | Kamari Total Jawaban: 5
Time nyieun kaca: 0.233 detik