Basa

hanggar Talk (Jejer 27)

Obrolan ngeunaan (ampir) nanaon, salami éta no ngobrol serius jeung teu cocog dina sub-panglawungan lianna.
Kategori

laleur Tunes (No jejer)

Naon anjeun dengekeun lamun ngalayang?

Re: My Music Populated place
by Dariussssss
1 sataun 9 sababaraha bulan kapengker
Anjeun ngalayang ka tempat metot, atawa jeung hal metot dina simulator hiber anjeun? Saterusna, babagi eta jeung urang.


aviation real (Jejer 25)

Tempat ieu ka obrolan ngeunaan aviation dunya nyata. Metot poto, video, fakta ...

Saratov Airlines kacilakaan
by Dariussssss
bulan 8 4 minggu ka tukang
  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.118 detik
Basa