Basa

laleur Tunes (No jejer)

Naon anjeun dengekeun lamun ngalayang?
taluk Balesan / Tampilan Post tukang
Topik-ikon
Topik dimimitian, 2 taun 5 sababaraha bulan kapengker, ku Gh0stRider203
Panungtungan Post 2 taun 5 sababaraha bulan kapengker
by Dariussssss
balesan:1
Tampilan:13.3k
Post tukang by Dariussssss
taun 2 5 months ago
  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: nambahkeun Payil.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.564 detik
Basa