Basa

laleur Tunes (No jejer)

Naon anjeun dengekeun lamun ngalayang?
taluk Balesan / Tampilan Post tukang
Topik-ikon
Topik dimimitian, 2 taun 1 minggu ka tukang, ku Gh0stRider203
Panungtungan Post 2 taun 6 hrs ago
by Dariussssss
balesan:1
Tampilan:12k
Post tukang by Dariussssss
taun 2 6 hrs ago
  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: nambahkeun Payil.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.157 detik
Basa