Basa

DCS runtuyan (Jejer 1)

Digital merangan simulator WORLD

Merangan Digital simulator Dunya (DCS Dunya) nyaéta kaulinan bébas-to-muter medan perang digital, fokus dina simulasi tina pesawat militer.
taluk Balesan / Tampilan Post tukang
Topik-ikon
Topik dimimitian, 2 taun 2 sababaraha bulan kapengker, ku Colonelwing
Panungtungan Post 2 taun 2 sababaraha bulan kapengker
by Colonelwing
balesan:0
Tampilan:16.4k
Post tukang by Colonelwing
taun 2 2 months ago
  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: nambahkeun Payil.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.131 detik
Basa