Basa

DCS runtuyan (Jejer 1)

Digital merangan simulator WORLD

Merangan Digital simulator Dunya (DCS Dunya) nyaéta kaulinan bébas-to-muter medan perang digital, fokus dina simulasi tina pesawat militer.
taluk Balesan / Tampilan Post tukang
Topik-ikon
Topik dimimitian, 1 sataun 2 sababaraha bulan kapengker, ku Colonelwing
Panungtungan Post 1 sataun 2 sababaraha bulan kapengker
by Colonelwing
balesan:0
Tampilan:10.2k
Post tukang by Colonelwing
1 sataun 2 sababaraha bulan kapengker
  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.074 detik
Basa