Basa

patokan Sims (Jejer 1)

Ukay BMS "ayeuna ngaran resmi Emod masarakat urang keur asli Ukay 4.0.
taluk Balesan / Tampilan Post tukang
Topik-ikon
Topik dimimitian, 1 sataun 1 Sabulan ka tukang, ku Colonelwing
Panungtungan Post 1 sataun 1 month ago
by Colonelwing
balesan:1
Tampilan:10.1k
Post tukang by Colonelwing
1 sataun 1 month ago
  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.070 detik
Basa