Basa
Wilujeung sumping, tatamu
ngaran nu maké: password: Émut abdi

Kunena Forum - sks Team

Kunena

Kunena® Forum mangrupakeun proyék open source nu merlukeun kumawula jeung investasi waktu pribadi ti sagala rupa kontributor. Vérsi ieu geus dimungkinkeun ku handap kontributor :

Florian dal Fitto
pangwangunan

Jelle Kok
Development jeung Desain

Richard map
Forum Moderation jeung Tés

Matias Griese
pangwangunan

Oliver Ratzesberger
pamadeg

Sumbangan:

Tim Kunena hoyong hatur nu masarakat tulung sarta pangrojong. Urang oge ngahargaan karya teuas sarerea anu geus ditarjamahkeun Kunena kana loba basa sejen. Sajaba we hoyong hatur loba anggota www.kunena.org, Jaman baheula jeung ayeuna, anu geus nyumbang jeung mantuan nyieun ieu vérsi nu leuwih stabil jeung bugfree.

Pikeun mulang ka forum klik di dieu

Copyright © 2008 - 2020 Kunena, Lisénsi: Lisénsi GPL

Time nyieun kaca: 0.131 detik