Basa
Wilujeung sumping, tatamu
ngaran nu maké: password: Émut abdi
×

ngeunaan Rikoooo

Sagala nu masalah Rikoooo

Penting pisan:
Forum Ieu Inggris wungkul. Pikeun Perancis Rikooo Forum, turutan link ieu: http: //www.rikoooo.com/fr/forum/

Hatur nuhun jeung Wilujeng sumping.
Urang ajak anggota anyar pikeun ngawanohkeun diri di dieu. Dibere nyaho antargugusna, ogé jeung babagi kapentingan Anjeun.

35 jejer 72 balesan
New Anggota
by Kilocharlie_95
poé 3 21 hours ago
Geus sababaraha maneh balikan jeung input pikeun ngabagikeun?
Ulah jadi malu jeung leupaskeun urang catetan. Urang hoyong ngadangu ti anjeun jeung narékahan pikeun nyieun loka urang leuwih alus jeung leuwih pamaké friendly keur sémah sarta anggota kawas urang.

49 jejer 174 balesan
Re: Kulawarga A320
by ricardo.placido
poé 6 18 hours ago
Pengumuman resmi ti Rikoooo jeung tim anak

5 jejer 14 balesan
Afrika Kidul Virtual
by Lasarus
bulan 4 3 minggu ka tukang
×

Simulators hiber Sawala

Urang obrolan ngeunaan nanaon kira-kira urang simulators paporit hiber
wilujeung sumping FSX pamaké

258 jejer 585 balesan
pamaké FS2004 Wilujeng sumping

13 jejer 23 balesan
Wilujeng sumping Prepar3D pamaké

129 jejer 217 balesan
Wilujeng sumping X-Plane pamaké

0 jejer 9 balesan
Re: X-Plane Tulung
by juan104
bulan 3 16 hours ago
×

media

Bagikeun Potret layar simulator pangalusna sareng video Anjeun di dieu jeung urang.
Bagikeun Potret layar Anjeun dicokot dina simulator hiber di dieu jeung urang.

7 jejer 12 balesan
Ieu tempat masangkeun nu video nu dicandak di simulator hiber Anjeun, jadi kreatif. :)

22 jejer 16 balesan
×

hanggar Talk

Obrolan ngeunaan (ampir) nanaon, salami éta no ngobrol serius jeung teu cocog dina sub-panglawungan lianna.
Naon anjeun dengekeun lamun ngalayang?

0 jejer 3 balesan
Re: My Music Populated place
by Dariussssss
taun 3 4 months ago
Anjeun ngalayang ka tempat metot, atawa jeung hal metot dina simulator hiber anjeun? Saterusna, babagi eta jeung urang.


2 jejer 1 balesan
Tempat ieu ka obrolan ngeunaan aviation dunya nyata. Metot poto, video, fakta ...

25 jejer 51 balesan
Re: SUMBER SKY (Film lengkep)
by Kasey00
1 bulan 2 minggu ka tukang
×

simulators hiber Séjénna

Teundeun ka obrolan ngeunaan simulators hiber séjén sadia.
ngeunaan FlightGear (No jejer)

1 jejer 0 balesan
Tés, ngan ukur ujian
by WilliamMag
minggu 3 10 hours ago
Digital merangan simulator WORLD

Merangan Digital simulator Dunya (DCS Dunya) nyaéta kaulinan bébas-to-muter medan perang digital, fokus dina simulasi tina pesawat militer.

1 jejer 0 balesan
Ukay BMS "ayeuna ngaran resmi Emod masarakat urang keur asli Ukay 4.0.

1 jejer 1 balesan
Total pamaké online: 11 anggota jeung 1295 sémah Online
Katerangan: Administrator loka global Moderator moderator ngalarang nu make tatamu
  • Total Messages: 1726 | Total Subjek: 547
  • Total Bagean: 5 | Total Kategori: 16
  • Dinten ieu Open: 0 | Kamari Terbuka: 0
  • Dinten ieu Total Jawab: 0 | Kamari Total Jawaban: 0
Time nyieun kaca: 0.261 detik