Basa
Wilujeung sumping, tatamu
ngaran nu maké: password: Émut abdi
  • Page:
  • 1

TOPIK:

X-Plane Tulung taun 3 7 months ago #20

Upami anjeun ngalaman masalah, kasalahan atanapi upami anjeun nganggo sababaraha patarosan X-Plane Simulator, masangkeun di dieu. Ogé ngabejaan urang ngeunaan perbaikan sareng solusi pikeun sagala rupa masalah sareng kasalahan dina X-Plane.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

X-Plane Tulung taun 2 3 months ago #1062

Neangan naon waé x-plane kaulinan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

X-Plane Tulung bulan 10 2 days ago #1503

Dariussssss wrote: Upami anjeun ngalaman masalah, kasalahan atanapi upami vtc orly anjeun sababaraha patarosan ngeunaan X-Plane Simulator, masangkeun di dieu. Ogé ngabejaan urang ngeunaan perbaikan sareng solusi pikeun sagala rupa masalah sareng kasalahan dina X-Plane.

Ieu kahiji waktos abdi di dieu sareng kuring ngan hoyong ucapkeun yén kuring bagja pisan aya di dieu sareng pikeun ngabagikeun pendapat kuring.
Thanks!

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

X-Plane Tulung bulan 3 4 minggu ka tukang #1754

Haturan. Abdi nuju X Plane 11 sareng diusahakeun masang éta. Disk 1 masihan kuring henteu aya masalah, teras disk 2 nunjukkeun kasalahan, janten kuring mutuskeun mupus. Kuring ngamimitian instalasi deui sareng henteu aya masalah dugi ka disk 3; sakali deui kuring nyobian sareng nyobian ngulang deui dosana sateuacana, tapi dina waktos ayeuna laptopna kuring henteu mendetkeun naon waé Cds pas kuring ngalebetkeun.
Kuring yakin teu aya hubunganana sareng disk kusabab kuring parantos dianggo dua disk anu béda; hiji dipaké sareng hiji merk anyar.
Abdi nganggo windows 7.
Kuring ogé malikkeun sistem kuring, tapi hanjakalna dina acara Pamulihan anu kuring ngagaduhan aksés nyaéta hiji anu saatos masalah, diunduh ogé; langsung x 11 sareng teu aya nanaon.
Naha aya anu ngabantosan kuring?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Page:
  • 1
Time nyieun kaca: 0.195 detik