Basa

Topik-ikon Monitor

Tambih deui
1 sataun 4 sababaraha bulan kapengker #486 by biker47

Baraya, Kami rék meuli brand monitor..which anyar hiji bakal pangalusna: 4k atawa lega ... tks

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 4 sababaraha bulan kapengker #487 by Dariussssss

Hello tur wilujeng sumping.

Kuring maké NEC E222W MultiSync monitor jeung aku senang jeung eta. Ieu rada alus.

Ngan google ka ningali specs jeung saterusna.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: biker47

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.120 detik
Basa