Basa

Topik-ikon penting Kuring meunang titik hijina ti log di

Tambih deui
taun 2 2 months ago #516 by JanneAir15

Halo! Kuring geus noticed yén nalika kuring nyieun topik (sapertos ieu) Kuring moal meunang titik 10 nu kumaha anjeun kedah meunang nalika nyieun topik atanapi hal-hal séjén kawas ngeposkeun komentar atanapi ngabales ku karakter langkung ti 150 ka pos. Abdi ngintunkeun tikét ka staf tapi abdi hoyong hoyong oge ti dieu. Janten bisa anjeun kersa ngabantosan abdi?


Salam hormat
JanneAir15


komputer kuring: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
taun 2 2 months ago #540 by Colonelwing

Hehehehe abdi gaduh ogé aya hal éta ,, situs forum Perancis teu masihan titik ...
Meureun hal éta henteu tiasa dianggo kana software mekanik.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
taun 2 2 months ago #561 by Gh0stRider203

Kuring bakal nyarios ieu kana bos :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
taun 2 2 months ago #563 by Dariussssss

Mun jujur ​​pisan, abdi malah teu aya bewara yen ... éta sabaraha penting ka kuring. Kuring sumping di dieu pikeun meunang sababaraha pesawat anu pangalusna pikeun FSX sakitar sareng di dieu di Forum, kanggo ngabantosan masalah sareng anu langkung dikubungkeun dina komunitas anu endah pisan ieu, anu leres pisan anggap, kawas unggal dintenna .... henteu kedah ditingalikeun sababaraha titik .. .

BTW, naon digunakeunana anu langkungna?

Cheers

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
taun 2 2 months ago #564 by Gh0stRider203

Upami anjeun nepi ka ngaran anjeun, teras goto Titik abdi anjeun bakal ningali ieu dina layar anu asalna nepi ..


Ngumpulkeun titik kanggo meunangkeun langganan Jumbo gratis.
Palanggan bulan Jumbo 1 = PTS 1 000, bulan 3 = PTS 2 000, bulan 6 = 3 PTS 500, 12 months = 5 500 PTS


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
2 taun 1 month ago #611 by Kyrelel

Sigana sigana asup kana titik logon henteu deui anu lumangsung, sareng pilihan "abdi nunjuk" parantos dihapus - ayeuna, urang kedah mayar Jumbo? Kuring kungsi (Jigana) ampir 2500 titik.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
taun 2 2 minggu ka tukang #656 by Rolando

Eta bakal hade ka meunang hiji informasi ngeunaan ieu!

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
taun 2 2 minggu ka tukang #657 by Gh0stRider203

Rolando nyerat: Ieu bakal hade pikeun meunangkeun inpormasi ngeunaan hal éta!



Teu nyaho naon ngabejaan nya, tapi. Tétéla urang henteu panjang meunang titik pikeun ngalakonan barang di dieu. Abdi sagampil di nu poek sakumaha anjeun.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
2 taun 1 week ago #658 by rikoooo

Hello sadayana,

Kuring parantos ditumpurkeun sistem bunana sabab urang kedah kalebet masalah teuing ku teknis deui, kitu kitu, upami urang anu sanesna urang tiasa nganggo deui upami urang meunang numpak bug na.

Upami anjeun ngagaduhan titik langkung ti 1000 anjeun masih tiasa ménta abdi langganan Jumbo gratis, titik anjeun henteu wasted.

hatur nuhun


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: PranavPoken, Gh0stRider203, JanneAir15

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
2 taun 1 week ago #659 by Gh0stRider203

Abdi geus sigana deukeut sareng anu kénging éta henteu acan kaganggu


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: nambahkeun Payil.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.514 detik
Basa