Basa

Topik-ikon transat hawa A321LR

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #565 by CSTT-CYYZ

Hello anu anjeun anu teu repaints? Kawas proyék-Airbus? Lamun nyieun kuring a A321LR neo dek hawa korsi geulis atanapi ukur A321 normal, meci

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: SRThellcat

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 2 sababaraha bulan kapengker #707 by reawin

Bonjouir

pouvez vous m'envoyer le ficher svp =)
hatur nuhun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 2 sababaraha bulan kapengker #708 by CSTT-CYYZ

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 1 month ago #718 by Corentin60

Sumuhun abdi mastikeun 321LR kasebut kakara keur 321Neo anyar, teu keur generasi heubeul ti 321

Oui je confirme, le 321LR Est juste tuang le nouveau 321Neo et non tuang l'ancienne generasi du 321

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: CSTT-CYYZ

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 1 month ago #721 by CSTT-CYYZ

hatur nuhun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 1 month ago #725 by Corentin60

peta teu bisa ditampilkeun, anjeun teu dieusian lokasi hiji acan.
Sawangsulna

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.477 detik
Basa