Basa

Topik-ikon AFG Caravelle Pitulung mangga

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker - 1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #568 by calypso999

I dipaké pikeun cinta ngalayang ka AFG Caravelle di FS9.

Kuring datang di sakuliah situs anjeun sarta nempo ka Caravelle. Gunana pikeun ngomong, kuring diundeur dinya na dipasang dina FSX uap dimana Abdi gaduh sababaraha pesawat kompleks (PT Tu-154B2 DC-9, jsb).

Instalasi indit ogé jeung kuring geura-giru ngalaman nu heubeul panel Caravelle akrab dimuat.

Dasarna dua masalah leuwih tiheula.

Mesin ingkar pikeun ngamimitian lancar. Aranjeunna baris ngahontal hiji rpm tangtu jeung lamun kuring muka mimiti valves nu revs ngan cicing di dinya. Taya mimiti.

Abdi teu tiasa meunang flaps ka jalan. Taya gerak dina flaps gauge tur euweuh gerak flaps sorangan.

Abdi janten bener bersyukur pikeun naon pitulung / bongbolongan.

Karasaeun kawas masalah panel / gauge pikeun kuring. Saha wae di uap ngabogaan pangalaman sarua please25?

John

édit panungtungan: 1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker ku calypso999.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.091 detik
Basa