Basa

Topik-ikon airliners Palasik

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #570 by harrislarry1946

Salam ................. geus anjeun kantos panginten nyieun DC8 download ??

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #571 by Gh0stRider203

ayeuna nu bakal jadi amis. Aya sababaraha kaluar aya, duanana freeware jeung payware tapi hehehehe saurang ti Rikoooo bakal nice


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #573 by harrislarry1946

Eta bakal utamana nice lamun eta dijieun kalawan gawé nu radio urang.
I do lolobana ngapung abdi di FS2004 dina kondisi IFR na cinta versi hajatan 757 tapi
Anjeun moal bisa nyetel radio ka imah di dina VOR atanapi ILS ..... lottta alus nu manten.
Mun aranjeunna ngadamel DC8 bakal hade ka gaduh versi stretched.
hatur nuhun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #578 by Gh0stRider203

Kuring condong ngalakukeun angkutan barang lila-haul sangkan kuring ngan ngalakukeun IFR on nyokot-off / badarat IF I kudu. Kuring teu boga waktu diuk hiji ATC monitor. Teu nyebut sababaraha penerbangan abdi neangan dipigawé sapeuting na I kinda ngarasakeun hal ieu katelah kulem ayeuna lajeng hihi :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.190 detik
Basa