Basa

Topik-ikon Rikoooo A380 nabrak P3D v3.4

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #572 by acccro14

Halo sadayana,

Kuring boga masalah jeung Rikoooo A380. Unfortunatly, nalika kuring pindahkeun kamera gancang, P3D eureun ngarespon. Anu henteu lumangsung kalayan pesawat lianna. Batur kalawan masalah ieu?
Hatur nuhun,
Noa

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #579 by Gh0stRider203

Kuring geus teu flown a crashbus Allah weruh kumaha panjang, jadi Kaula teu bisa mantuan loba on éta. Kuring miharep batur teu datangna sapanjang can éta. Tambah Sistim abdi henteu sigana persis keur resep P3D hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.163 detik
Basa