Basa

Topik-ikon Il 76 MD ku Ilya Kulikov (Monumentum), Kirill Konovalov, Denis Urban

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #574 by cruga

Hai everybody
Abdi ti Italia jeung aku anyar, di dieu
Kuring diundeur sababaraha addons ti Rikoooo na I liked kualitas Pilihan éta diantara ratusan addons situs ieu tuh.
download panungtungan kuring teh anyar Il 76 ku Ilya Kulikov (Monumentum), Kirill Konovalov, Denis Urban.
Kuring ngarasa téh mangrupa addon hébat, tapi Abdi teu bisa pariksa eta.
Sedih fs2004 abdi warns masalah kalawan sababaraha file eta bari dimimitian jeung kacilakaan dina loading kapal terbang nu.
masalah jigana patali jeung maranéhanana file di folder Modél kalawan karakter Sirilik dina nami.
Teu sasaha kagungan masalah anu sarua jeung nyaho jenis solusi?
Hatur nuhun sasaha bisa nulungan kuring atanapi masihan sababaraha saran ...

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #575 by Dariussssss

Kuring kungsi masalah sarua jeung eta lamun kuring ieu ngagunakeun FS2004.Without batur ti Rusia ka narjamahkeun eta, abdi ulah pikir aya cara maké éta jaringan.

Gawéna di FSX, tapi henteu cara ngagunakeun éta ...

Ieu bisa jadi geulis tapi, dugi sababaraha hal nu direngsekeun, ngan nyabutkeunna. hal anu sarua kalayan sagala planes Rusia ... unggal hal single aya dina Rusia. . .

Wasalam

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: cruga

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #576 by Gh0stRider203

IF anjeun meunang Me screenshot a, abdi bisa jadi bisa manggihan batur pikeun narjamahkeun eta.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: cruga

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #577 by cruga

Hatur nuhun Dariussssss na Gh0stRider203

Sabenerna lamun fs2004 dimimitian, nyebutkeun yen eta moal bisa muka payil eta (eta perkara migunakeun ??? gaganti hurup Sirilik)
Jeung lamun kuring nyoba loadthe pesawat, fs warns kasalahan anu sarua mangrupa lajeng ngadat.
Sigana eta teu tiasa ngadamel correcty file maranéhanana. Bisa jadi alatan nu karakter dipaké dina ngaran maranéhanana.
Jigana éta pangarang kedah ngarobah ngaran jalma file na bener accordling file .mdl.
Atoh kuring gé coba mun ngalakukeun screenshot hiji (atawa ngalaporkeun nu pesen kasalahan pasti) jeung nyiapkeun daptar jalma file (hoping Hurup Sirilik bisa disalin)

Kuring gé balik pas

nuhun sakali deui

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.121 detik
Basa