Basa

Topik-ikon tatanya Airbus A320 F.Dore Megapack

Tambih deui
1 sataun 10 sababaraha bulan kapengker - 1 sataun 10 sababaraha bulan kapengker #583 by Dariussssss

Hai sadayana.

Nalika kuring muka pesawat ieu FSX abdi, pesawat teu di kaayaan "tiis na poék", sakumaha kudu, nu ngabalukarkeun loba kasalahan jeung masalah later.both mesin gulung deui contona.

Nalika abdi manggihan sababaraha cara mulangkeun pesawat, gawéna kawas sakuduna .... jadi gagasan naon, naha ieu nu lumangsung?

Thanks.

Wasalam.

édit panungtungan: 1 sataun 10 sababaraha bulan kapengker ku Dariussssss.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: nambahkeun Payil.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.351 detik
Basa