Basa

Topik-ikon Airbus A320 F.Dore Megapack

Tambih deui
1 sataun 1 month ago - 1 sataun 1 month ago #583 by Dariussssss

Hai sadayana.

Nalika kuring muka pesawat ieu FSX abdi, pesawat teu di kaayaan "tiis na poék", sakumaha kudu, nu ngabalukarkeun loba kasalahan jeung masalah later.both mesin gulung deui contona.

Nalika abdi manggihan sababaraha cara mulangkeun pesawat, gawéna kawas sakuduna .... jadi gagasan naon, naha ieu nu lumangsung?

Thanks.

Wasalam.

édit panungtungan: 1 sataun 1 month ago ku Dariussssss.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.096 detik
Basa