Basa

Topik-ikon Everest - Himalaya ... Ma video

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #587 by laurentCazorla

Je ne peux que remercier Rikoooo tuang putra dévouement et sa markisa tuang la simulasi aérienne et je ne peux qu'offrir cette Petite vidéo de putra Tambahkeun-ons Everest tuang nous rappeler que nous sommes si petits et insignifiants devant Dame Alam .... amusez bien -vous ;)

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #591 by Gh0stRider203

LaurentCazorla, hatur nuhun kanggo video, tapi dina mangsa nu bakal datang, mangga nganggo Inggris salaku ieu Forum Inggris.

hatur nuhun :)

Kitu cenah, Kuring geus hartina mun nyobian hiji badarat di Lukla Jigana éta dina C-130. Kuring nyaho éta C-27 bakal jadi angin ngahiliwir a tapi wanna coba eta dina hal bit gedé hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.151 detik
Basa