Basa

Topik-ikon Patarosan à propos du panneau nganalisis de vol sur hiber simulator x uap.

Tambih deui
1 sataun 1 month ago #589 by CETIN

Hello dulur,

Mon problème c'est qu'après avoir effectué un vol dans FSX uap quand j'appuie sur le bouton Echap et que je vais sur l'nganalisis de vol je vois sur le graphique la hauteur en kaki de l'avion mais je ne connait pas la que jarak j'ai parcouru mobil je ne connais pas l'ngahiji de mesure indiqué.
Est que quelqu 'un de tambah doué que moi pourrais kuring dire quel Est l'ngahiji de mesure.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 1 month ago #590 by Gh0stRider203

CETIN,

Geus ngahontal forum Inggris urang. Kuring gé gladly mantuan anjeun, tapi punten, dina mangsa nu bakal datang make Inggris.

hatur nuhun :)


Anjeun ngarujuk kana jandéla ieu ??


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
6 bulan 1 week ago #815 by CETIN

Halo sadayana


masalahna abdi yen sanggeus ngalakonan hiber di FSX uap nalika kuring mencet tombol ESC na I buka dina analisis hiber kuring tingali dina grafik jangkungna dina suku tina pesawat tapi Kuring henteu weruh jarak Kuring geus ngumbara sabab kuring henteu nyaho ukuran unit dituduhkeun.

Éta jalma beuki Sarbini ti kuring bisa ngawartosan naon unit ukuran téh.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 minggu ka tukang #836 by Gh0stRider203

Jarak nya biasana mil on FSX. Kuring nyaho éta teuas ningali, tapi di handap, ayeuna teh ngagaduhan mi sanggeus angka nu :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 minggu ka tukang #845 by CETIN

enya, tapi éta statute mil atawa laut mil?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 minggu ka tukang #846 by Gh0stRider203

Laut. Kuring ngan lumangsung gaduh hiber a bade sakumaha urang nyarita (CS 767, KMIA - TNCM mana taman imma idk sakumaha kuring geus ngagaduhan 4 manuk aya hihi.), Sarta glanced leuwih dina GPS na ayeuna teh némbongkeun nm. Kabéh penerbangan abdi anu dilacak via SkySimFlight ogé, sarta aranjeunna nganggo laut mil ogé, kitu kuring ngomong buka kalayan laut.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.140 detik
Basa