Basa

Topik-ikon Hawaii Photoreal ukur cai

Tambih deui
1 sataun 2 sababaraha bulan kapengker #597 by orion8806

Halo,

Kuring geus dipasang dina tetempoan Hawaii Photoreal, anu hade lumayan lah, tapi lamun kuring muka peta fsx atawa GPS I ukur ningali cai, teu darat, nu bandara aya di caina.

Kuring boga FSX uap édisi. Sagala pitulung?

hatur nuhun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 2 sababaraha bulan kapengker #609 by Gh0stRider203

Yén pisan aneh. Abdi paruk NOT yakin naon bisa ngakibatkeun ieu ...


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.162 detik
Basa