Basa

Topik-ikon tatanya RIKOOOO MD11 AND 777 nabrak

Tambih deui
1 sataun 6 sababaraha bulan kapengker #599 by suythe

Hello Atuh,

Kuring geus maké Rikooo A330 na nya wonderfull, tapi nembe abdi diusahakeun sababaraha produk lianna kayaning MD-11 na 777

produk maranéhanana ngajaga on nabrak sakali airborne. lamun kuring ngalakukeun sababaraha manuveors P3D bakal ngadat.

Miharep kuring meunang sababaraha solusi pikeun ieu.

GoodDay Cheers

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 6 sababaraha bulan kapengker #600 by Dariussssss

Hello aya na wilujeng sumping ka Rikoooo.

Kuring ogé migunakeun sakabéh éta on FSX, tanpa masalah nanaon. Anjeun kudu mastikeun yén planes anjeun ngagunakeun anu cocog sareng P3D Anjeun. Lamun anjeun muka kaca ti, hayu urang nyebutkeun-MD-11, anjeun bakal nempo ieu: Kanggo FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji), sangkan anjeun kudu mastikeun yén éta cocog.

Kawas eta nyebutkeun, v2 na v3 pikeun nguji, kasalahan anu rada mungkin.

Mudahan ieu ngabantuan.

Cheers

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: suythe

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.092 detik
Basa