Basa

Topik-ikon Malware anu bakal ngabasmi youre FSX na FSXA

  • archangelmj12
  • archangelmj12 urang Avatar topik Author
  • nu nganjang
  • nu nganjang
9 bulan 1 week ago #606 by archangelmj12

Im letting anjeun terang yen aya dua sét operator pesawat kaluar dina undeuran freeware sim dina rupa loka. The program bakal dianggo jalan aranjeunna anggap pikeun iwal mun mutuskeun dihapus. Lamun balik kalayan menu panel kontrol pikeun uninstall jandela hiji bakal pop up jeung tipe héjo moal rurusuhan thru sarta anjeun bakal aya bewara nu sadaya info di file youre bakal leungit. Kuring noticed ieu kahiji kalina abdi indit ka uninstall 2 sababaraha taun ka pengker na diawaskeun layar ieu sareng nalika abdi ningal pesawat abdi sadaya 3500 didaptarkeun na musnah i couldnt yakin eta. Kuring ngahubungi situs jeung dilakukeun ku maranehna sadar ieu sareng abdi dicaram dina loka. Kuring nyaho keur kanyataan eta wasnt nu desainer atanapi programer sabab ive dipaké produk maranéhanana sapanjang kurun sataun 10. Ive diusahakeun teh 2 operator sarua liwat hiji periode tilu taun na ive dipariksa payil kalawan jurusan programming pertahanan tur aya hiji malware ngaranna sniperspy na hiji unidentified ulubiung data cryptic. Sniperspy mangrupakeun metoda dimana anjeun tiasa nyimpen spyware nu mana jeung momen na keuna ngajadikeun kontak kalayan ngirim jeung nembongkeun laku lampah hirup jeung geus kaliwat Anjeun kitu oge sareng sakabéh émbaran youre kaasup data disumputkeun cryptic. Im letting anjeun terang sabab weve sadayana spent jadi loba wangunan waktos, sarta ieu dina ieu dimimitian (milik di 2007. Weve kabeh geus ngaliwatan tangga nada nyieun program naon deui ieu dimaksudkan janten tur gering salawasna nyieun usaha hayu masarakat terang pikeun panangtayungan maranéhanana. anak hanjelu kusabab ieu produk husus anu pisan pangalusna di sim sajauh operator buka. Ive dijieun usaha ngahubungan panyipta tapi mun euweuh avail. Boga hiber aman tur sadar tur jadi aman, tur lalajo undeuran datang kaluar wewengkon troubled di dunya. Im ukur salah sahiji jutaan sarta Samaun anu ieu hacked ngaliwatan yahoo na gering ngabejaan ya abdi hayang sakabeh krisis kieu sabudeureun dunya bakal cease. Rikoooo, hatur nuhun pikeun nyadiakeun sakabéh urang ku tempat nu sae pikeun balik sarta komunitas nu mere hiji &% # @? !!!!B) .

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
9 bulan 1 week ago #607 by Gh0stRider203

Sabenerna, sniperspy nyaéta software ngawaskeun jauh éta bebas tina nanaon sejenna.

Anjeun ngagaduhan nanaon nyadangkeun klaim ieu?


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • archangelmj12
  • archangelmj12 urang Avatar topik Author
  • nu nganjang
  • nu nganjang
bulan 9 6 days ago #610 by archangelmj12

Kabéh geus maneh mun geus buka ramatloka jeung maca data thats suplai jeung program, na geus online ogé leuwih 15 taun, na program dipake ku loba organisasi, sababaraha malah di hukum. Thats naha abdi dikirim kaluar gera, tapi lamun aya mamang a ngundeur onlineline pamawa paling kawentar, sakumaha abdi ceuk tadi, na teu sakabéh salinan, sarta abdi dont terang tina sagala lian ti program i dieusian pikeun rupa nenjo nu. Kuring ilahar eta bakal leuwih hadé pikeun ngabejaan urang thru pangalaman tinimbang tingali keur diri. Kaleresan thatsI tiasa assure thats naha abdi biasana refrain ti blogging atanapi remarking on nanaon. Nalika abdi keur ditempatkeun dina posisi ngabuktikeun Nyai kudu produk ngaran nu ngalakukeun karusakan, tapi dina hal ieu abdi terang eta wasnt dipigawé ku panyipta awal program atawa program. Husus i hayang waspada loka ku kituna teu ngudag urang jauh. Im teu bade posting sagala hal di situs youre, sakumaha hitungan fakta ive geus dina situs youre saprak awal na, najan im didaptarkeun salaku anggota anyar. Kuring ngagabung di 2008 atanapi 2009. Ive digarap kalawan Microsoft kaluar tina Seattle sarta techs maranéhanana dina isu sarta ngabejaan henteu ngan keur MSFS tapi naon bae anu ngalir thru program Microsoft sarta atanapi thats jaringan ngan kajadian janten karya nu ngalir thru 98 pct tina komputer alam, sarta thats sabab na eta badag tina masalah anu sabab nu jauh tina komputer alam nganggo program MS. ceuk Nuff.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 5 days ago #612 by Kyrelel

Upami anjeun hoyong jalma pikeun sapi jalu nu jelas tina undeuran nu tangtu, naha henteu ngabejaan urang naon / mana aranjeunna tinimbang mahluk ngahaja kabur?

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.224 detik
Basa