Basa

Topik-ikon tatanya Nu ditambahkeun-ons Rék jadi diropéa?

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #614 by rikoooo

Halo sadayana,

Kuring ngeposkeun surat ieu uninga nu ditambahkeun-ons Anjeun lolobana hayang jadi diropéa, saperti Kuring ayeuna bade ngomean sababaraha, Anjeun greatly bakal nulungan kuring pikeun manggihan nu paling rék.

Sarta ku jalan, lamun ogé bisa masihan abdi link ka versi diropéa (ti ramatloka séjén) eta bakal hebat.

Hatur nuhun sadaya


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203, Jodsalz1, Gelembung @ Domba

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #615 by Dariussssss

OK mimiti sadayana, sababaraha kasalahan ...

A320 mega Pek, ngajaga nabrak. Ieu kacida teu stabil dina FSX abdi, henteu weruh naha.
Thomas Ruth A330 / 340, PFD teu némbongkeun duanana jongko na overspeed ... pisan.
Émirat armada, FPS pisan goréng, ngadat FSX abdi ...

apdet mungkin ...
Muhun, eta bakal jadi istiméwa cara ngagabung ka A330 / 340 ku TR, jeung A320 Mega Pek, langkung tepat ngagabungkeun nu kabina nu alus teuing.
A380, hal anu sarua, PFD teu némbongkeun duanana jongko na overspeed.

Mun kuring apal hal sejenna, abdi baris nempatkeun dieu.

Cheers

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #616 by Gh0stRider203

Dariussssss, éta sadayana a fix pisan gampang !!!

1) uninstall pesawat Airbus anjeun;
2) Hapus nanaon Airbus
3) Ganti deui jeung Boeing


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: denpic

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #617 by D115

Abdi bogoh ka ningali hiji Boeing 757 ku sometime kualitas VC kapayunna. Jigana nu 757 geus eluded FSX geulis ogé.
Hatur nuhun,
Dan

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gelembung @ Domba

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #619 by Gh0stRider203

D115 wrote: Abdi bogoh ka ningali hiji Boeing 757 ku VC kualitas sometime kapayunna. Jigana nu 757 geus eluded FSX geulis ogé.
Hatur nuhun,
Dan


IF anjeun daék méakkeun $, aturan Quality Jangjang 757 téh cukup santun :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 4 sababaraha bulan kapengker #649 by julian1245

Pikeun sababaraha planes nyieun mesin spin sabab ngan Sigana kitu bad nalika maranéhna teu ngarobah #realism
hatur nuhun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 4 sababaraha bulan kapengker #669 by macca22au

Saloba diropéa keur P3D4 sabisa, sarta VCs pancen.

Tapi ngomean ka v4 nu A320 na B737-800 pas nyeratna pleases ......

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 4 sababaraha bulan kapengker #671 by jakedertree

Abdi bogoh ka hiji VC hadé pikeun Airbus A400M. Ogé, upami nyeratna bisa bisa nyadiakeun sabagian parentah pikeun nyieun kirang tina leungeun pinuh dina taneuh, éta kukituna janten Heboh. Ieu ngalir jauh teuas, sarta kuring teu tiasa (jeung teu nyaho) manggihan cara pikeun mellow kaluar mesin mangsa taksi.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #673 by sergiozaki

nu PLS Boeing 777 pikeun P3D v3 / v4
Pinuh digawé plss panel VC ...

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #674 by sergiozaki

The A380 P3D v3 / v4
Gauges panels, VC nyata 380 urang
hatur nuhun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.219 detik
Basa