Basa

Topik-ikon tatanya FPS low on pc tinggi tungtung

Tambih deui
1 sataun 6 sababaraha bulan kapengker - 1 sataun 6 sababaraha bulan kapengker #621 by JanneAir15

Halo! Kuring ngan nembe diwangun hiji komputer anyar jeung dipasang FSX. Kuring boga kirang addons ayeuna (dina komputer heubeul aya loba addons freeware) tapi heran naha FPS abdi jadi low malah ku komputer rada alus (sabudeureun 20fps). Punten bantosan abdi?
Tangtu, nu specs komputer

CPU: AMD Ryzen 1700X (teu overclocked)
GPU: Nvidia GeForce GTX 1070
RAM: G skill Ripjaws V Series 16GB DDR4 3200MHz
Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro

Jigana aya nu pangpentingna uninga tapi menta kuring lamun kuring henteu nutupan hal.

Salam hormat
JanneAir15


komputer kuring: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
édit panungtungan: 1 sataun 6 sababaraha bulan kapengker ku JanneAir15.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 6 sababaraha bulan kapengker #623 by Gh0stRider203

Aya sababaraha hal nu bisa ngalakukeun. Situs #1 I make ngagunakeun, sedih geus euweuh di sabudeureun :-(

Hal kahiji Abdi ngalakukeun, jujur, nyaeta ngaganti berkas UIAutomationCore.dll. Abdi malah teu apal dimana kuring ngagaduhan file ngagantian abdi tina.

Hal ieu bisa ngabantu: steamcommunity.com/app/314160/discussions/0/530646080866079080/


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 6 sababaraha bulan kapengker #624 by JanneAir15

Kuring geus boga UIAutomationCore éta. dll tapi bisa coba nu tip di forum uap. Hatur nuhun. Ku jalan kuring dihapus fsx.cfg sabab kuring kungsi tweaked eta tapi kiwari kuring ngan nempatkeun sababaraha tweaks sarta éta geus bit hadé ayeuna.


komputer kuring: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 6 sababaraha bulan kapengker #625 by JanneAir15

Dibereskeun deui! Kuring ngan kapanggih kasaimbangan alus antara sliders komo kuring nempatkeun sababaraha sliders handap eta masih Sigana hade tinimbang dina setélan Kuring kungsi sateuacan. Éta lucu :ngabarakatak:


komputer kuring: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 6 sababaraha bulan kapengker #629 by Gh0stRider203

Salawasna cinta a ending senang! :)

Langit biru!


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.686 detik
Basa