Basa

Topik-ikon MIG-23

Tambih deui
1 sataun 2 minggu ka tukang #626 by degu

Afterburner?

topik geus dikonci.
Tambih deui
1 sataun 2 minggu ka tukang #627 by Gh0stRider203

Teu yakin naon nu nuju nanyakeun. Anjeun nanyakeun teu di MiG-23 gaduh afterburner?


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
topik geus dikonci.
Tambih deui
1 sataun 2 minggu ka tukang #628 by rikoooo

Hello Degu,

Ulah rék I datangna ka anjeun terus ucapkeun "jelema bodo?" Kusabab éta persis sabaraha surat anjeun Sigana mah, anjeun teu nyebutkeun pantun, anjeun teu sopan sarta anjeun sanajan teu nyieun kalimah nu bener.

topik nutup


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan
topik geus dikonci.
  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.197 detik
Basa