Basa

Topik-ikon Langkung bungkus 777

Tambih deui
1 sataun 2 minggu ka tukang #631 by kevrick25

Abdi bogoh ka 777 mega pak anjeun tiasa nyimpen babarengan pikeun fsx, id cinta ningali bungkus anyar keur 777 saprak anjeun ngan tuh nu 777-200LR. A pak keur -200ER na -300ER bakal nice. Ive kapanggih bungkus pikeun ieu nguap tapi VC maranéhanana nyaéta setelan sangar dina watesan ngiket konci.

Miharep anjeun bisa ngungkaban éta.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 2 minggu ka tukang #636 by Gh0stRider203

Ieu moal hésé swap kaluar VC ... atanapi sahanteuna, jadi kuring ngadenge hihi aya saena a 737 ku kabina rada saé tur nice VC (sanajan kuring teu make eta hihi) jeung IF Kuring kungsi, abdi 'd swap kaluar VC on manuk 2 engine séjén kalawan hiji éta.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 2 minggu ka tukang #637 by kevrick25

ogé na sanes VC nu perlu swapping kaluar sanajan abdi terang na teu teuas, ive rengse eta pikeun sagala jinis freeware. na ngan sabaraha urang lianna ngeset panels buka.

Contona, dina 777 Rikoooo ngajadikeun migunakeun sakabéh shift + # kombinasi pikeun muka panels perlu kawas overhead nu, fmc jsb jalma sejen, ngatur éta pikeun muka posky util, nyieun nd / pfd gedé, jsb jsb na dont masihan sagala aksés ka panel overhead ngahurungkeun barang dina cukang lantaranana VC sorangan ngan bisa laksana di naon tiasa pencét. Tapi, hiji gampang swap folder panel maranéhanana pikeun rikoooo urang ngajadikeun eta dianggo alus.

Tambah Nyai pikir rikoooo bakal ngalakukeun hadé dina paking aranjeunna sarta eta nambihan deui koleksi

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 2 minggu ka tukang #638 by Gh0stRider203

Jigana bisa ngarobah nu di panel.cfg


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 2 minggu ka tukang #639 by Gh0stRider203

Kuring nyaho kuring geus kungsi ngédit panel.cfg ka nambahan barang, kayaning GPS a. Kuring teu ningali naha anjeun teu bisa ngan ngatur ulang Urutan na naon teu ...


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 2 minggu ka tukang #641 by kevrick25

Kuring geus geus rengse sadayana yen Nyai ngan sumping ka nyarankeun nyieun deui bungkus 777, atawa pak nu boga 200 na 300 di dinya tinimbang mung 200LR nyalira. Ngan cara sarua pak A330 na bisa ngandung A332 na A333 urang

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 2 minggu ka tukang #642 by CSTT-CYYZ

Kuring ogé kawas pak n-2 kalayan hawa france anyar warna na hawa kamerdékaan, KLM warna anyar, Serikat Airlines, JAL, ANA, Delta, Air Austral, LH kargo, B777-300ER klm - hawa kamerdékaan Émirat - Egyptair - Tam-Swiss -BA - Air transat ficitve. hatur nuhun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.112 detik
Basa