Basa

Topik-ikon tatanya 787-800 mega pak masalah.

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #632 by ricsmi

Hello sadayana, Kuring geus ngan nembe dimimitian maén FSX SE sarta bener ngarasakeun eta.

Kuring geus ngan dipasang dina TDS 787-800 mega pak na hijina masalah abdi gaduh sareng éta yén euweuh tombol kabina na knobs dianggo di VC, abdi ngapung sagala pesawat kuring di VC na ieu killing pesawat ieu kuring salaku abdi teu bisa nangtung di kabina 2d.

Sagala pamanggih guys?

Thanks.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #633 by Gh0stRider203

ogé saprak téh mangrupa engine manuk 2, sabenerna mah terang tina hiji VC anjeun tiasa nganggo. Anjeun gé kudu ngundeur hiji pesawat tambahan, tapi bakal jadi patut eta :)

www.fs-freeware.net/downloads/download/5...lagship-liberty.html

ieu gé nunjukkeun maneh kumaha swap kaluar VC teh




nu VC dina hiji ieu téh rada saé. Kuring teu bener make eta tapi mangrupa fungsi :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: ricsmi

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #634 by ricsmi

Ok nuhun Abdi gé butuh katingal a, ngagaduhan masalah sejen Nyai ngan noticed nu di panempoan exterior aya treuk pusher badag napel pesawat.

Kumaha abdi meunang leupas tina eta sakumaha eta Sigana konyol sarta ngan klip di jalan tina standar salah.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #635 by Gh0stRider203

munggaran nu VC, AYEUNA stowaways? Sigana kawas anjeun teu bisa nyekel putus! NGABARAKATAK

tangka simkuring ngaraos teu yakin ngeunaan, jujur. Kuring teu ngapung ka 787 (nu 772LR boga kapasitas hadé tur rentang). Hal ngan abdi tiasa nyarankeun geus kasampak dina panels ningali lamun aya jandela utiliti. Kuring nyaho sababaraha manuk Project Buka Langit boga éta.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #640 by ricsmi

Sanggeus maca ngaliwatan maca kuring nyebutkeun aya panel Utiliti nu bisa mareuman tug, panel geus sakuduna dituju némbongkeun sanggeus mencét Ctrl + 7 tapi isnt yén digawé boh. :(

Sagala pamanggih gents?

Thanks.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.169 detik
Basa