Basa

Topik-ikon tatanya Rikooo urang Aircrafts euweuh karya dina prepar 3d v4

Tambih deui
1 sataun 4 sababaraha bulan kapengker #643 by brunoeduardo

Sababaraha warta ka versi anyar tina prepar 3d v4?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 4 sababaraha bulan kapengker #663 by howlak

Judul utama henteu akurat, Sigana mah kabeh pesawat Rikoo FSX ulah dianggo .:

Rikoo teu pamekar inti tina addons. Loba FSX asli karya pesawat di P3D V4, boh aslina atawa modded ku Rikoo. Tapi FS9 pindah pesawat teu jalan.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #667 by macca22au

Atuh, saeutik pisan atawa euweuh FSX atawa pesawat FS2004 bakal dianggo dina P3Dv4.

Paling pesawat P3d v3, utamana pesawat kompléks nu mibanda FMC ulah dianggo di P3D4

Arsitektur 64bit of P3D4, hartina sababaraha pesawat, tetempoan jsb bakal butuh sababaraha robah janten cocog.

Kuring pangjurung ti pangarang ngeunaan seueur undeuran dieu pikeun berpungsi dina ngamutahirkeun maranéhna tambihan-ons.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #946 by DRCW

Teu malah Chris Evens geus ilahar kaluar kabeh do di urang na ulah nalika anjeunna dipegatkeun mangrupa pesawat anjeunna ngaklaim karya dina V4. Ngarti anu, anjeun kudu ngidinan pikeun bug ieu meunang digawé kaluar, hiji-hiji. Sababaraha pesawat bakal dianggo bari batur henteu, éta téh nu basajan. Uninstall sagala nu teu dianggo na anu ngabalukarkeun ngadat. Antosan saeutik, maca panglawungan, sarta lalajo pikeun maranéhanana anu ngahaturanan kahirupan maranéhanana ka freeware, meunangkeun bug dibenerkeun. Paling kasalahan ieu di parobahan kode nu ngahurungkeun P3D ti 32 bit pikeun 64. Dina tungtungna eta bakal ogé patut eta. Yakin ketukan FSW ... file tetempoan sigana kabeh pagawean di P3D v4. Kuring éta bisa ngundeur sakabeh abdi tetempoan poto. Maksudna alatan file tetempoan téh euweuh leuwih ti textures bari pesawat anu jauh leuwih aub di operasi sarta Rumusna.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.157 detik
Basa