Basa

Topik-ikon Fsnd ILS setting tangtu?

Tambih deui
1 sataun 1 month ago - 1 sataun 1 month ago #644 by ricsmi

Hello kuring deui. :P

Kuring geus diundeur dina kabina ditingkatkeun pikeun defualt 747 na nya bener nice, tapi hijina masalah Abdi gaduh nyaéta nalika abdi hoyong nyetél pikeun badarat ILS aya henteu sigana janten jalan wae pikeun ngeset Tangtu judul, dina kabina saméméhna geus disetel deui via tampilan nav tapi saprak hiji anyar boga sistem gpws nolonger na dinya.

Kumaha anjeun ngalakukeun eta?

(Edit) Ieu salah ieu. www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/568

Hatur nuhun guys. :D

édit panungtungan: 1 sataun 1 month ago ku ricsmi.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 1 month ago - 1 sataun 1 month ago #645 by Gh0stRider203

Kuring teu biasana ganggu ku tangtu sakumaha lamun ayeuna teh dikonci kana ILS, sabab nungtun sorangan dina handap glideslope kana.

Anjeun ngan kudu ngeset NAV1 ka freq ditangtoskeun, sarta ngarobah mode nav ti GPS pikeun NAV (I mibanda Ctrl + shift + N) kabeungkeut pikeun anu jadi kuring teu kudu make mouse teh.

na tina navigasi robah tangtu mun kaanggo


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
édit panungtungan: 1 sataun 1 month ago ku Gh0stRider203.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 1 month ago - 1 sataun 1 month ago #646 by ricsmi

Oh ok, abdi teu heran ngeunaan setting Tangtosna, alus uninga yen sakumaha hartina faffage kirang mangsa badarat. XD

édit panungtungan: 1 sataun 1 month ago ku ricsmi.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 1 month ago #647 by Gh0stRider203

hehehehe kuring ngan diatur Nav 1 ka freq ditangtoskeun, sarta sakaligus Abdi eh .... dina 20mi of bandara na dijejeran up jeung landasan (I resep deukeut panjang) jeung di sabudeureun FL300, abdi gé flip tina GPS mun Nav, sarta IF anu "bal" némbongkeun up Abdi gé flip tina VOR LOC (sahenteuna Jigana éta naon eta nyebutkeun hihi Abdi dina CS C-130 di momen hihi), nepi ka aplikasi jeung ngantep eta pituduh kuring di. IF Abdi teuing tinggi kuring gé lungsur luhurna abdi dugi ka lampu Alt HLD mana off di mana titik, Aku ngan sapanjang keur numpak hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.144 detik
Basa