Basa

Topik-ikon Cessna rujukan Excel XLS + FSX & P3D ailerons / pesawat teu bisa dipake bener

Tambih deui
1 sataun 2 minggu ka tukang #648 by julian1245

Hello Rikoooo i hoyong nanya guys ngeunaan pesawat ieu. Kuring keur asih pesawat ieu MFSXS sarta éta hébat tapi im noticing masalah jeung pesawat nu estu bangor kuring. Ieu mangrupakeun glitch jeung ailerons mana sawaktos Anjeun muterkeun maranéhna resep spazz kaluar. pesawat kabukti tapi Sigana unrealistic i ieu wandering lamun bisa, ku kasempetan wae, mibanda tampilan sarta ngalereskeun eta kalawan kawas Vérsi diropéa atawa hal abdi bakal bener cinta eta lamun eta éta fix sabab im ngabogaan fun hébat ku pesawat. Im teu yakin lamun éta hal kalawan game atawa lamun im lakukeun lepat lamun im masang eta.

Hatur nuhun hayu atuh nyaho lamun anjeun ngagaduhan pamendak wae.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.132 detik
Basa