Basa

Topik-ikon Bungkus Boeing 737-300,400,500

Tambih deui
bulan 11 4 days ago #661 by petben

Hai anu didinya,

I've som Informations ngeunaan bungkus 737 Anjeun. 737-300 Pek jalan rupa P3d v4.
737-400 na 737-500 nu nabrak. Pesen téh Pesawat Overstressed.

Thanx keur Great bungkus na Luck alus keur Future nu

Peter

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 4 minggu ka tukang #668 by macca22au

Sumuhun, éta pangarang bakal perlu ningkatkeun undeuran maranéhna pikeun jadi cocog jeung arsitektur 64bit.

Kuring miharep jalma anu geus dijieun serial B737-800 jeung runtuyan A320 bakal ningkatkeun pesawat maranéhna pisan alus teuing.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 4 minggu ka tukang #670 by rikoooo

Halo,

Sajauh I nyaho Kuring geus dilereskeun bug ieu nabrak, ieu ngan sabagian nilai ka parobahan Aircraft.cfg. Anjeun ngawangkong ngeunaan avelaible 737 klasik tina Rikooooo atanapi ti ramatloka séjén? Sateuacan masang pak ti Rikooooo pastikeun ngaleupaskeun sagala Vérsi séjén.

bagja hiber


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 3 minggu ka tukang #675 by zeke

Kuring boga masalah anu sarua dina p3d v4.
Install bungkus ieu kana p3d v4, pilih modél sagala, ngapung, teras CTD.
pfd.xlm na eicas.xlm bisa ngabalukarkeun masalah ieu.
Bisa anjeun kersa ngalereskeun deui?
Sory keur Inggris abdi goréng.
Wasalam.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 2 minggu ka tukang #684 by rikoooo

Halo,

Abdi teu bisa baranahan masalah ieu kalayan P3Dv4 kuring, Kuring ngalayang jeung autopilot 737-500 on na sagalana sigana rupa.
Meureun anjeun tiasa ngajelaskeun abdi step by step kumaha masalah kajadian.

bagja hiber


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 2 minggu ka tukang #685 by zeke

Erik hatur nuhun reply.

Direngsekeun. Kuring diédit B737-800.cab.
Paké SDK eicas.xml na pfd.xml lajeng ngawitan kaulinan sareng beban kapal terbang.

Sarta insatall p3dv4 hotfix1, teu kedah ngedit ....

Hatur nuhun.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 2 minggu ka tukang #688 by rikoooo

Ok alus uninga, hatur nuhun kanggo eupan balik teh :)


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.113 detik
Basa