Basa

Topik-ikon tatanya Proyék Opensky 777 pos ditahan masalah swich.

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #662 by ricsmi

Hai barudak.

Diundeur jeung flew Project Opensky Boeing 777 dinten na nya a pesawat denok, hijina masalah Abdi gaduh nyaéta yén heaading ditahan swich henteu sigana jalan.

Set pilot otomatis mun on sakumaha per dawam sarta ngeset pos rék lajeng pencét swich ditahan Anjeun ngalakukeunana dina pesawat sejen, tapi ngan konci dina ka Tangtu ayeuna gantina Kuring geus diusahakeun sadaya sorts tapi salawasna teu hal anu sarua .

Sagala pamanggih guys, éta bug atawa keur abdi ngan lakukeun eta salah?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #664 by ricsmi

Ok Kuring geus kinda ilahar eta kaluar, tétéla i kedah nganggo trhe Nav Pilih tombol, teu nav ditahan, hijina hal teh Nave tombol milih ngan jalan di kabina 2d mana i cant nangtung maké.

Ku kituna abdi gé ningali balik sual kuring, sasaha nyaho lamun nyaéta dimungkinkeun pikeun swap nu nav tombol ditahan di kabina 3d kana tombol pilih nav gantina?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.172 detik
Basa