Basa

Topik-ikon tatanya pamungkas FSX

  • jimidget
  • jimidget urang Avatar topik Author
  • nu nganjang
  • nu nganjang
1 sataun 4 sababaraha bulan kapengker #665 by jimidget

Kuring boga hiji Dell nu geus heubeul 5 taun. Nalika kuring dibeuli éta, jalma anu dijual deui ngomong yén éta miboga kartu grafik anu rupa kalawan FSX. Teu. Kuring dibeuli kartu vidéo dual nu dijieun hadé tapi pernah jadi alus sakumaha kuring hayang.

Ieu waktu meuli desktop anyar. Kuring hoyong pangalusna kartu vidéo mungkin sarta RAM mungkin. masalahna nyaeta wates abdi $ 500. Nu keur ceuk, abdi teu kedah paket, IE, monitor, keyboard jeung mouse. Kuring meunang sadayana éta. Kuring ngan perlu munara hiji.

Mun jujur, kuring teu nyaho kahayang Abdi peryogi. Abdi kana maén kaulinan, moal kana aspék téknis tina komputer, tapi bakal cinta sagala pitulung nu bisa masihan kuring.

hatur nuhun

Jim Conklin
aka
jimidget

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 4 sababaraha bulan kapengker #682 by joshrssmith

Meureun meunangkeun GTX 1050 Ti na 8gb ram na IM teu yakin ngeunaan hal séjénna kawas CPU. punten tapi abdi dont nyaho réa patempatan anu kirang ti $ 500 sadayana babarengan

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: jimidget

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • jimidget
  • jimidget urang Avatar topik Author
  • nu nganjang
  • nu nganjang
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #704 by jimidget

Hatur nuhun info ti

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #705 by amberdog1

Jim ngan pikeun info, FSX pisan gumantung processor, anu badag di hadé. Upami Anjeun gaduh kartu grafik 1gb anjeun bakal rupa. Abdi nyarankeun i5 alus atawa prosesor gem i7 7th. Mudahan ieu mantuan ... Masehi

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #706 by JanneAir15

Tapi lamun anjeun nyarios pamungkas FSX anjeun hartosna nu nuju lalaki addons payware teuing. Lantaran geus kualitas hadé (biasana) maranéhna butuh kartu grafik hadé. Dupi anjeun ngajawab yén saméméh kuring nyarankeun hal? Tur sakumaha ceuk amberdog1 hiji CPU alus nyaeta kudu upami anjeun hoyong prestasi alus.


komputer kuring: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • jimidget
  • jimidget urang Avatar topik Author
  • nu nganjang
  • nu nganjang
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #719 by jimidget

Hatur nuhun pikeun info nu. BTW, Aku a pensiunan vet dina panghasilan tetep. Kuring geus pilari dina Ebay pikeun mesin keur ngajalankeun versi pinuh ku FSX.
Mun anjeun meunang kasempetan, bisa kasampak dina Ebay sarta mantuan kuring manggihan hiji.

Thanks.

Bisa urang jigana komunikasi ku Email sangkan hal gampang. email abdi alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 1 month ago #786 by superskullmaster

jimidget wrote: Hatur nuhun pikeun info nu. BTW, Aku a pensiunan vet dina panghasilan tetep. Kuring geus pilari dina Ebay pikeun mesin keur ngajalankeun versi pinuh ku FSX.
Mun anjeun meunang kasempetan, bisa kasampak dina Ebay sarta mantuan kuring manggihan hiji.

Thanks.

Bisa urang jigana komunikasi ku Email sangkan hal gampang. email abdi alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.


www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item...83102279&ignorebbr=1

Diobral ends di 3 poé. $ 539.99 hadé puguh.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 1 month ago #789 by xHobbit420x

i spent $ 300 dina laptop Dell ti Toko pangalusna sarta ngalir rupa.
2.4GHZ
1TB HDD
6GBRAM
directx12

terpadu chip grafik (anu abdi bakal ngaronjatkeun nalika abdi meunang duit)

Anjeun bisa ngalakukeun eta, sarta méakkeun séjén $ 200 on tambihan profésional dina tetempoan.
kawas kalawan MegaEarthScenery. mana ku nagara. mimitian ku wewengkon asal Anjeun.

senang Flying :)

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 hrs ago #820 by sylvantino

Kuring ngan hoyong lengkah dina sarta ngabenerkeun asumsi ieu anu hijina hal anu bener nyaéta prosésor santun. Abdi hoyong nunjuk kaluar sawatara hal anu kudu dianggap lamun lalaki geger ngagunakeun FSX atanapi P3D Vérsi nanaon.
1. FSX na P3D saméméh V4 nu 64 bit, condong geus loba masalah sareng hal anu sarua. Di handap ieu mangrupakeun Vas, OOM na Blurries.
2. A SSD moal ngalereskeun anu blurries atanapi masalah memori. eta atawa moal ngalereskeun anu DX 10 Nilik ngawangun.
3 Anjeun tiasa boga processor panggancangna di bumi, tapi na teu bade ngalereskeun wae di luhur oge.

Jumlah memori dina kartu grafik na kamampuan eta urang téh penting pisan. Beuki memori kartu ngabogaan, anu kirang blurries anjeun bade meunang.
Lajeng aya nu fixer DX10, nu sababaraha sumpah ku jeung nu lianna wont touch DX10 preferring pikeun tetep dina DX9.0c baheula ngarah mibanda kirang masalah, acan jeung DX9.0c anjeun boga Vas malah leuwih badag sarta période OOM.

Thats hal ngeunaan FSX jeung kanyataan na geus ku urang pikeun leuwih 10 taun, mangrupa hal anu terus ngadorong mesin urang pikeun wates anu sangkan bisa meunang ka pangalusna salaku urang tiasa nu dasarna mangrupa pernah cukup oge. trik nu aya dina gaduh processor santun, preferably a skylake i7 7600 (6700k mangrupa ngawangun enthusiast tina processor na téh laun ti hiji i7 6700 sabenerna ku sababaraha margin (sagala prosésor anu jadi k sanggeus éta téh ngawangun balik na téh laun) , ngajalankeun kalawan sahenteuna hiji 1060 / 1080 8-16GB on memori kartu grafik dewan. (didatangan situs p3d jeung pariksa kaluar syarat maranéhanana, aranjeunna lumayan loba anu gunana sarua ku panganteur béda unil v4) Kusabab FSX nyaeta 32 bit, anjeun pernah bade ngagunakeun leuwih ti 2GB memori iraha wae tina sistem. Fast processor (quad, hilap nanaon kirang, pikeun harga Anjeun bisa meuli éta kiwari) jeung pertengahan ka luhur kartu rentang grafik. Nvidia Grapics geus lumayan loba meunang grafik perangna leuwih AMD keur taun ganjil 4 panungtungan.

Di momen aya hiji kakurangan memori, jadi meuli kartu grafik anyar kalawan memori cukup dina dewan ngaleupaskeun isu Vas isnt bade janten mirah, i bakal tahan dugi sanggeus taun anyar, sarta ningali dimana hal nangtung dina meuli grafik kartu (i wouldnt balik kaluar jalan abdi runtah $ 500, tetep nyimpen sarta meuli luhur kartu tungtung grafik kalawan loba memori, keur hiber sagala sim krusial !, processor santun na ti skylake i7 seri bakal jadi jalan ka buka ).

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.153 detik
Basa