Basa

Topik-ikon tatanya Langkung Kamungkinan masang

Tambih deui
1 sataun 4 sababaraha bulan kapengker #672 by Fly37

Kuring gaduh dina komputer sarua FSX, P3d v3.4 na v4, Dinten I dipasang Spartan kacida alusna anjeun, tapi lamun kuring install dina p3d v4 .. cant afer install dina P3d v3.4 atanapi FX .. naon bisa I do pikeun mibanda jandela ieu sadayana simulator kuring ...?

Hatur nuhun tur compliment pikeun aktivitas hébat anjeun

Gianluigi Anelli

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.174 detik
Basa