Basa

Topik-ikon tatanya masalah Lancaster

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #678 by airbuspilota320

Ive diundeur & dipasang dina Lancaster tapi na teu némbongkeun textures wae, bisa titik batur tujuan nu moal méncog salaku naon bisa jadi salah punten, hatur nuhun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.222 detik
Basa