Basa

Topik-ikon tatanya Diwatesan ka 1 download dina hiji waktu

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #679 by helmuts

Nyobian ngamimitian anu download kadua Kuring meunang pesen pikeun ngingetkeun kuring yen Kuring keur diwatesan pikeun ngundeur file 2 dina hiji waktu (Kuring maké Free Download Manager, ngagagas via Firefox 31). Kuring geus restarted Firefox jeung dijieun yakin yén euweuh download ieu ngajalankeun, acan sami aya kajadian deui, hiji download paralel kadua teu diwenangkeun. Bisa eta jadi lantaran ngundeur heula migunakeun sambungan 2 geus? Bersyukur pikeun saran wae ...

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #680 by rikoooo

Halo,

Sumuhun Free Download Manager nganggo koneksi multi pikeun IP anjeun, kitu deui diitung salaku leuwih ti hiji download.

Asa eta mantuan

bagja hiber


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.211 detik
Basa