Basa

Topik-ikon fort_wayne_intl

Tambih deui
1 sataun 1 week ago #686 by Bobpa567

Kuring geus ngan ngajalankeun panganyarna Fort Wayne Int Airport installer.into hiji folder mah sorangan. Kuring lajeng mindahkeun tetempoan / tékstur jeung folder Addons abdi. Tapi dina hal ieu kuring ningali yen dua polder nu dijieun keur (1) fort_wayne_intl_airport_fsx na (2) fort_wayne_intl_airport_fsx_part2. Kumaha kuring nanganan folder Part2. Naha maranéhna kudu bisa dihijikeun jadi lamun part2 mangrupa update na overwriting payil aslina.

Sagala pitulung teuing ngaapresiasi!

Bob

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 1 week ago #687 by rikoooo

Hai Bob,

Naha anjeun hoyong install tetempoan ku cara manual? The otomatis-installer tiasa ngadamel proyek pikeun unggal simulators cocog.

"Fort_wayne_intl_airport_fsx" asalna di posisi kahiji jeung "fort_wayne_intl_airport_fsx_part2" asalna di posisi kadua dina tetempoan perpustakaan FSX Anjeun.

Mun hayang masang sacara manual tetempoan ieu anjeun kudu ngaktipkeun duanana polder ti perpustakaan tetempoan.

bagja hiber


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 1 week ago #689 by Bobpa567

Hatur nuhun info Anjeun. Alesan Kuring resep pikeun ngalakukeun manual a install téh. Kuring boga dedicated SDD keur tetempoan addon kuring sarta kuring teu hayang installers nempatkeun file tetempoan dina SSD nu boga Win 10 di dinya. Kuring hiji moal ahli tapi ngan di handap nasihat dibikeun dina panglawungan lianna jsb

Nuhun sakali deui!

Bob

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.141 detik
Basa