Basa

Topik-ikon masalah sora jeung standar Boeing 747 (FSX)

Tambih deui
11 bulan 1 week ago #692 by Tillon

Hai barudak!

Nalika kuring ngapung kalawan sagala standar fsx Boeing 747 Abdi teu tiasa meunang sora (mesin, kadali, ...).
Kuring diusahakeun ngabalikan sagalana sarta ngalereskeun FSX jeung CD-ROM tapi euweuh mantuan.
Teu si nyaho kumaha carana ngalereskeun ieu?

Thanks!
Benji

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.129 detik
Basa