Basa

Topik-ikon tatanya masalah sora jeung standar Boeing 747 (FSX)

Tambih deui
1 sataun 5 sababaraha bulan kapengker #692 by Tillon

Hai barudak!

Nalika kuring ngapung kalawan sagala standar fsx Boeing 747 Abdi teu tiasa meunang sora (mesin, kadali, ...).
Kuring diusahakeun ngabalikan sagalana sarta ngalereskeun FSX jeung CD-ROM tapi euweuh mantuan.
Teu si nyaho kumaha carana ngalereskeun ieu?

Thanks!
Benji

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 2 4 minggu ka tukang #1209 by FlankerAtRicoo

Lamun wae pesawat séjén nu nyadiakeun sora bener kuring ngira payil sora 747 anu ngaruksak atawa sound.cfg anjeun leungit atawa kosong dina folder Sora anjeun tina 747 ....

Ogé pariksa lamun teu pencét q accidently nu mutes sora dina FSX.


Anjeun tiasa nyobian pikeun ngundeur pak sora pihak katilu (aya loba leuwih bébas) jeung tingali lamun resep aranjeunna ...

HTH

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Tillon

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.620 detik
Basa