Basa

Topik-ikon Kawah Bulan .....

Tambih deui
bulan 7 6 days ago #696 by PAYSON

Salah sahiji pikeun ngundeur tetempoan anyar, kawah Bulan, geus rengse kacida alusna. Kuring cicing di Idaho, ngan 100 kapayun mil ti eta ..... spektakuler!!!! Mun anjeun anu anggota JUMBO sarta boga spasi dina hard drive anjeun, coba éta. Ieu kacida patut eta. Mun anjeun teu boga akun JUMBO, éta bisa nyandak hiji waktos diundeur pisan panjang. Tapi, sadaya nu kumisan, éta tiis.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Yustinzz

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.082 detik
Basa