Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Topik-ikon Hai ....

Tambih deui
11 bulan 1 week ago #697 by PAYSON

Hayu urang geus panjang teuing saprak kuring dilongok forum. Hai ka sadaya anggota anyar. Anjeun ngan kapanggih sarta jadi anggota tina situs pangalusna tina éta jenis. Anjeun dijieun henteu kasalahan di lakukeun tetempoan kitu, aya saena na tentang pesawat 50, sadaya sagemblengna aman. Kuring nyaho mun anjeun datang ka situs pikiran ieu niupan, anjeun teu salawasna percanten. Anjeun terang .... (upami sigana teuing alus, éta meureun mangrupa). Teu di dieu .... aranjeunna kawas 12 atanapi 13 taun di biz jeung masalah 0. Geeeez ... kuring disada kawas salesmen frickin. Kuring ngajamin anjeun, Kaula mah. Tapi atoh, ngabagéakeun ka anjeun anggota anyar.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Yustinzz

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
11 bulan 1 week ago #701 by Derrick1224

Kuring ngan ngajemput P3D V4 na loka ieu téh saver hirup. Kuring boga hiji hal ngapung dugi abdi can mampuh a payware kasatiaan tinggi nambahkeun on.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.196 detik
Basa