Basa

Topik-ikon tatanya Taya 3D kabina sanggeus masang pakét Airbus A330 Multi-Livery

Tambih deui
1 sataun 4 sababaraha bulan kapengker #703 by Acerazus

Kuring mimiti masang Airbus A330 Multi-Livery pakét, teras abdi masang Airbus A340 Mega Paket Vol 1. Afterward, abdi masang Airbus A340 Mega Paket Vol 2. Ujug-ujug nu A330 na A340 (Vol. 1) teu boga cockpits 3D maranéhanana deui! Kuring diusahakeun sagalana kayaning reinstalling na sapertos na I ogé dipaké dina alat gauge tapi nu tuh saeutik pitulung. Sagala pitulung bakal greatly ngaapresiasi.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #711 by ricsmi

Kuring meunang masalah sarua, pitulung bakal diapresiasi ti saha. :(

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #712 by Dariussssss

Hello mun duanana anjeun sarta wilujeng sumping.

Sababaraha planes di pak éta téh ti POSKY, sarta maranéhna teu boga VC. Leuwih ti Thomas Ruth gaduh eta.

Cheers

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #717 by ricsmi

Dariussssss wrote: Halo mun duanana anjeun sarta wilujeng sumping.

Sababaraha planes di pak éta téh ti POSKY, sarta maranéhna teu boga VC. Leuwih ti Thomas Ruth gaduh eta.

Cheers


Hatur nuhun reply, nyaéta aya atoh sangkan eta jadi leuwih POSKY gaduh VC?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.127 detik
Basa