Basa

Topik-ikon Masalah flyght Concord

Tambih deui
bulan 10 2 minggu ka tukang #713 by casbad

Teu sagala salah boga masalah ngalayang Concord nu? hiji kuring meunang ti tetempoan ieu nyobian maehan kuring .... (mantul na shakes jeung samping slips salila hiber)

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 2 minggu ka tukang #714 by Dariussssss

A loba planes dieu rusak ... nanaon anyar. Concorde bisa jadi ok, tapi perlu loba kanyaho. Anjeun kudu mindahkeun suluh sadaya waktu. Anu mangrupa hiji-hijina jalan pikeun eta ngapung stabil.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 2 minggu ka tukang #716 by Gh0stRider203

hehehehe aranjeunna nuju pegat cuz aranjeunna geus Airbus! Hihi I sumpah kuring geus katempo tulisan ngeunaan masalah sareng hiji pesawat Airbus ti Abdi gaduh Boeing :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
10 bulan 1 week ago #720 by casbad

Dude !!!! sugan aya nu apal kumaha sistem mindahkeun suluh gawéna? Kuring diusahakeun fiddling kalawan eta aya loba kasampak di na whit rebab ... nya aya bahan bacaan?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 6 days ago #947 by DRCW

Concord mangrupa sato galak béda sagala babarengan, sagampil sagala Gambaran hiber sonic super. Puseur gravitasi kudu diitung. Luhurna kedah ogé dianggap, sakumaha kulit pesawat heats up jeung speed tinggi. Ngitung panumpang na bagasi ka museur graviti Anjeun. Baca prosedur dina garis. Ngalenyepan pesawat. Aya kacamatan kasalahan sora dina pesawat anu geus teuas dina Ceuli dina formulir musik anu menyimpang. panyipta dina nempatkeun file ieu dina folder pesawat wangunan sora ku kasalahan. Meunang leupas tina éta, buka folder sora na ngaliwat sampel sora dugi ka manggihan yén lagu musik goréng, lajeng klik katuhu jeung ngahapus eta, sadaya aya alusna.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.153 detik
Basa