Basa

Topik-ikon penting Boeing B747-443 Advanced VC textures leungit

Tambih deui
1 sataun 2 sababaraha bulan kapengker #722 by JanneAir15

Halo! Kuring geus diundeur paket Boeing B747-443 Advanced VC tapi VC geus leungit textures ti lampu saklar na mah hayang nyimpen VC ka sejen Project Opensky 747 lajeng lampu saklar gaduh textures tapi lajeng sagala layarna hideung jeung FMCs teuing. Mangga ngabantu kalayan ieu!

Numbu pikeun pesawat:

www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/568

Salam hormat
JanneAir15


komputer kuring: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: luis1245

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.158 detik
Basa