Basa

Topik-ikon parentah navigasi dina skenario

Tambih deui
11 bulan 1 week ago #723 by yorammelnik

Baraya,
Abdi hoyong nyieun skenario panunjuk arah di prepar3d v4.
I dipaké SimDirector nyieun skenario kalawan daptar waypoint.
masalahna abdi anu nalika ngalayang Abdi teu tiasa meunang nganggo GPS atawa alat sejen ka meunang parentah nav kana daftar waypoint.
Aya cara pikeun ngalakukeun éta?
thx
yoram

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.241 detik
Basa