Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Topik-ikon dipikacinta Hai sadayana

Tambih deui
1 sataun 4 sababaraha bulan kapengker #724 by leocha1

Abdi anyar sakitar dieu na kapanggih ramatloka ieu kamari.
Pikeun waktu anu pohara pisan lila Abdi a pamaké Bangga simulator hiber 2004, sarta masih boga pisan pikeun manggihan.
Kuring datang di sakuliah situs ieu sanggeus i googled pikeun planes freeware pangalusna.
Ieu endah naon atuh kapanggih di dieu.

Kituna Abdi hoyong ngomong hatur nuhun pisan pikeun ieu kualitas luhur produk freeware.

Leon

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 4 sababaraha bulan kapengker #726 by Dariussssss

Hello sarta ngabagéakeun mun Rikoooo.

Hiji badag hatur nuhun pikeun sakabéh kecap nanaon. Cara kuring datang ka dieu éta lumayan loba sarua Hormat. Abdi on FSX waktos ayeuna tapi lila hiji lebet, abdi oge dina FS2004, nu teu goréng pisan.

Urang bakal ngalakukeun pangalusna urang sangkan tetep anjeun didieu sakumaha pangalusna jéntré. :)

Sakali deui, hatur nuhun pisan tur wilujeng sumping.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: leocha1

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #741 by Apollo21

Abdi hoyong ngucap sukur pikeun sakabeh undeuran freeware anjeun nyadiakeun Nyai geus maké situs anjeun sababaraha bulan jeung kudu thanked anjeun méméh tapi naon sakumaha salaku diantara hal séjén éta bari on ebay umumna nempo planes jsb I sumping sakuliah batur ngajual (freeware Pesawat) sangkan kuring messaged anjeunna jeung dipenta lamun éta memang freeware sabab kuring kungsi di planes sami anjeunna maturan, sarta ieu wondering lamun éta sabenerna freeware atanapi payware anjeunna ngawaler sarta ngomong maranéhanana éta Ware bébas kedalna dasarna mangrupa kebat tina freeware dina hiji pak. Kiwari ieu teu sigana katuhu ka abdi, nepi ka alm kaluar sagala jalma anu dirancang jeung diterbitkeun planes ieu.
Meureun taya miboga bisnis kuring tapi pribadi Jigana na serba salah, Kuring ngarasa yakin na teu légal meureun éta Kuring henteu weruh I ngan hayang ngingetkeun urang ngeunaan ieu sakabeh pesawat dina disk mangrupakeun sadia ti Rikoo atawa sababaraha tina situs download lianna.

Salam hormat
Andrew

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.121 detik
Basa