Basa

Topik-ikon tatanya Pesawat Awak dont némbongkeun upp

Tambih deui
1 sataun 3 sababaraha bulan kapengker #727 by nispad

hi

Teu irung enyone naha Rikoooo planes awakna dont némbongkeun upp di P3DV4
Y diundeur versi pesawat pikeun P3Dv4
sora na sangkan dianggo, tapi planebody dont némbongkeun upp,
Ieu doesent némbongkeun sagala gambar tina kapal terbang nu di pilihan pilih di P3Dv4 ??

Sagala solusi ??

thx
Nils

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.107 detik
Basa